Resinformation


information

Resevillkor


En typisk vecka med Balansresor

Frukost serveras varje morgon mellan 07.00-09.30, och middag klockan 19.00.

Aktivitetsschema kan variera mellan olika dagar och olika resor.


Dag 1

07.00 Mediyoga

10.00 Båtresa - alt. tennis

20.00 Tennis


Dag 2-5

07.30 Vattengympa

09.00 Bootcamp

11.00 Tennis

Vandringar, korta utflykter, eller sol och bad på eftermiddagen.

20.00 Tennis/Cardiotennis


Dag 6

10.00 Heldagsutflykt till Peljesac med vinprovning för vuxna - barn och ungdomar kan stanna i Lapad för tennis, sol och bad.

20.00 Tennis


Se även möjligheter till övriga utflykter och aktiviteter.


Allt detta ingår

  • Flyg t/r med transfer i Dubrovnik
  • Boende på Hotell Vis      /Enkelrum mot tillägg
  • Frukost- och kvällsbuffé
  • Vattengympa
  • Yoga/meditation
  • Exklusiv tennisträning i Lapadbukten
  • Cardiotennis
  • Kvällstennis hela veckan


Dessutom finns det möjlighet att delta i stadsmursvandring i Gamla stan, båtutflykter, besök till ön Lokrum, mat- och vinresa till Peljesac, målarkurs, konsert med Dubrovnik symfoniorkester med mera.


Så tycker våra kunder

"Jag och min då tolvårige son reste med Balansresor till Dubrovnik våren 2016. Det var en fantastisk vecka! Josko och Dragana gjorde allt för att alla skulle trivas. Tennis två pass om dagen, intressanta kulturhistoriska utflykter i och utanför Dubrovnik, trevligt hotell och god mat! Som nybörjare fick jag pepp och stöd från Josko på tennisbanan och  upplevde att det gick fint att vara med och spela med mer avancerade spelare. Att resa med makarna Grbavac som reseledare innebar också att vi i gruppen fick tillgång till ett Dubrovnik bortom turiststråken. Medresenärerna var väldigt trevliga och det gick fint att välja hur social man ville vara. God start på dagen fick vi varje morgon med Draganas vattengympa på hotellet mittemot. Vi hade verkligen en toppenvecka och skulle gärna åka med Balansresor igen!"


Maria och Love Kanje, Kalmar

"Vi hade verkligen en toppenvecka och skulle gärna åka med Balansresor igen!"

"Ska man vara med om något utöver det vanliga rekommenderar jag varmt denna resa!"

"En mycket trevlig resa med mycket tennis på fem superfina grusbanor, varav tre med elbelysning. Vattengympa på morgonen sen en mycket god frukost, lite bad sen två timmar tennis. Eftermiddagen fri för egna intiativ innan middagen sen åter tennis på kvällen. Även båtresa, vinresa, rundvandring i underbara Dubrovnik om man vill. Ska man vara med om något utöver det vanliga rekommenderar jag varmt denna resa!"


Jan-inge

"Tack för en helt underbar resa till det vackraste Dubrovnik! Vi kom till ett hotell som låg precis vid stranden. Vi hade utsikt över det turkosblå vattnet. Vi tränade med inspirerande Peter, Anette, Ivona och Jozo, vi var på otroliga utflykter i staden, i bergen och på öarna. Dessemellan tog vi det lugnt i baren. Varje dag badade vi i det varma havet. Vi fick vänner för livet. Tusen tack för att vi fick följa med på resan!"


Monika

Balansresor AB


Kronvägen 7

352 74 Växjö

Telefon: 076 - 791 40 01

E-post: info@balansresor.se