Om oss

Familjen Grbavac

Dragana Grbavac är född 1966 och verkar i första hand som Balansresors ordförande. I andra hand är hon universitetsadjunkt i pedagogik i Växjö, då hon är utrustad med en fil mag i pedagogik.


På våra resor står hon för vattengympa, yoga och meditation, och tillsammans med maken Jozo delar hon uppdraget som reseledare. Tips: ta chansen att gå på fängslande kulturvandringar med denna kunniga pedagogikdrottning!Jozo Grbavac, född 1961 är grundare av Balansresor AB. Han är certifierad tenniscoach vid Linnéuniversitetet i Växjö, samt instruktör i Multi Skillz och MAC - Muscle Action Quality. Med en bakgrund som elitidrottare inom basket i både Kroatien och Sverige har han blivit en framstående coach inom samma idrott, och även arbetat som chefstränare för flera tennisklubbar runtom i Sverige.


Han är expert på favoritstaden Dubrovnik och tar med dig till ställen du inte visste fanns - vilket gör honom till den självklara reseledaren på Balansresor.


Marko Grbavac, född 1986 och äldsta sonen. På våra resor är han en uppskattad tennistränare och även ansvarig för vår mest krävande träning: Bootcamp! Låt dig inte luras av hans snälla ögon och charmiga leende - Marko är nämligen utbildad officer på militärhögskolan i Stockholm och vet precis hur tufft ett bootcamp-pass ska vara! Vågar du anta utmaningen att träna med en militär..?

Ivona Grbavac, född 1990 är familjens musikaliska stjärna! Förutom att ha avlagt en konstnärlig masterexamen i tvärflöjt vid musikhögskolan i Malmö, har hon dessutom tränat sig till elitnivå inom tennis. Hon är utbildad instruktör i Cardiotennis, Multi Skillz och är en erfaren TGU 1-2 tenniscoach.


Till vardags frilansar hon som musiker och kompletterar  detta med juridikstudier vid Stockholms universitet. På Balansresor är hon med som tennistränare - och är oturen framme så har vi en juridisk rådgivare!


Vedrana Vukosan har funnit vägen till Balansresor via familjens äldste son - Vedranas fästman Marko Grbavac. Hon är ny delägare i Balansresor AB och vår kommunikationsansvarig. Vedrana är född och uppvuxen i Dubrovnik i Kroatien, och har lång erfarenhet av arbete inom turismen i Kroatien, Kanada och Australien. Då hon talar svenska, engelska, franska, kroatiska, serbiska och slovakiska är Vedrana den ultimata ledaren för guidade turer på plats i Dubrovnik!


Om ossBalansresor är ett företag som drivs av familjen Grbavac, med rötter i Dubrovnik, Kroatien. Alla i familjen är utbildade inom olika områden och vi arbetar med stor passion och kärlek med att förena Dubrovnik - en av världens tio bäst bevarade medeltida städer - med Sverige!


Efter att ha arrangerat tennisresor i sju år via olika klubbar, bestämde vi oss 2012 för att starta det egna reseföretaget Balansresor AB. Sedan dess har vi möjliggjort för resenärer att åka på hälsoresor - alltid med tennisträningen i hjärtat - kombinerat med att ta del av den anrika stadens kultur inifrån. Det är en unik möjlighet, och vi garanterar dig en autentisk upplevelse!


Vi bor på hotell Vis som ligger vid Adriatiska havet. Alla rum har havsutsikt. I resan ingår ett schema med aktiviteter såsom tennisträning, yoga, och man kan även lägga till utflykter av olika slag. Det är upp till var och en att delta hur

mycket eller lite man vill.

Balansresor AB


Kronvägen 7

352 74 Växjö

Telefon: 076 - 791 40 01

E-post: info@balansresor.se